Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g833g500kcal83.3g35.8g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1000g3301kcal20g30g350g0g
Kananmuna kuoreton 733g1046kcal91.7g2.2g75.2g0g
Mantelilastu (A la meira)333g2000kcal80g22g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g13695kcal550g180g1215.4g0g
Valittu annoskoko2900g6847kcal275g90g607.7g0g
Annoskoko puolitettuna1450g3424kcal137.5g45g303.9g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231