Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1329g1555kcal37.2g53.2g132.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 540g1852kcal55g377.9g6.5g18.9g
Kananmuna kuoreton 365g521kcal45.7g1.1g37.5g0g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)665g1090kcal166.1g6g43.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g10041kcal608.2g877.4g441.6g37.8g
Valittu annoskoko2900g5021kcal304.1g438.7g220.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna1450g2510kcal152.1g219.4g110.4g9.5g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781