Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g750g225kcal7.5g30g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g23g22kcal0.2g4.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g300g510kcal7.5g18g45g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g300g540kcal7.5g21g45g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5808g3785kcal64.4g252.8g259g12.4g
Valittu annoskoko2904g1893kcal32.2g126.4g129.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna1452g946kcal16.1g63.2g64.8g3.1g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430