Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g57g97kcal11.4g0g5.7g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g143g76kcal2g16.3g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g36g57kcal1.1g1.4g5.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.6g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g482kcal29.6g36.4g24.2g0.4g
Valittu annoskoko291g241kcal14.8g18.2g12.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna146g120kcal7.4g9.1g6.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134