Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Keittojuurekset, apetit20g5.2kcal0.2g1g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Keittojuurekset, apetit1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g293kcal23.8g14.4g15g2g
Valittu annoskoko291g147kcal11.9g7.2g7.5g1g
Annoskoko puolitettuna145g73kcal6g3.6g3.8g0.5g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250