PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 165g63kcal0.4g11.6g0.1g5.7g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g18g95kcal0.1g0.1g10.5g0g
Maito, Kevyt11g5.2kcal0.4g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g851kcal19g115.4g30.8g13.6g
Valittu annoskoko291g425kcal9.5g57.7g15.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna146g213kcal4.8g28.9g7.7g3.4g
Arvot/100g100g146kcal3.3g19.8g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219