Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa94g16kcal0.4g2.3g0.6g0.7g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g1g0g0.4g
Tomaatti 47g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4.1g8.9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g247kcal5.2g15.4g17.4g6g
Valittu annoskoko291g123kcal2.6g7.7g8.7g3g
Annoskoko puolitettuna146g62kcal1.3g3.9g4.4g1.5g
Arvot/100g100g42kcal0.9g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665