Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 188g134kcal3.4g27.1g0.4g2g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)28g51kcal5.3g0g3.1g0g
Aurajuusto11g37kcal2.2g0g3.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%6.6g18kcal2g0.1g1.1g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 10g38kcal2.9g0g2.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%47g40kcal0.5g2.1g3.3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.9g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g645kcal32.6g58.6g29.2g4g
Valittu annoskoko291g323kcal16.3g29.3g14.6g2g
Annoskoko puolitettuna146g161kcal8.2g14.7g7.3g1g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089