Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 34g113kcal3.6g20.9g0.8g3.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g38g131kcal2.3g28.5g0.6g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)6.2g34kcal0.1g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g639kcal20.2g111.2g10.2g8.4g
Valittu annoskoko291g320kcal10.1g55.6g5.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna146g160kcal5.1g27.8g2.6g2.1g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336