Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Ranskankerma Valio38g105kcal0.9g1.3g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Flora ruokakerma 15 % 250g31g47kcal0.5g1.1g4.7g0g
Pekoni Pirkka35g102kcal4.9g0.4g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g1037kcal73.6g9.2g78.8g1.2g
Valittu annoskoko291g519kcal36.8g4.6g39.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna146g259kcal18.4g2.3g19.7g0.3g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161