Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen28g11kcal0.6g2.5g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g250g62kcal5g10g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g307kcal12g26.6g17.2g0.2g
Valittu annoskoko291g153kcal6g13.3g8.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna146g77kcal3g6.7g4.3g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524