Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Broilerisuikaleet56g69kcal12g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Makaroni, pasta 38g123kcal3.8g24.9g0.4g1.3g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g25g30kcal0.8g1.2g2.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g542kcal35g58.2g17.4g4.6g
Valittu annoskoko291g271kcal17.5g29.1g8.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna146g136kcal8.8g14.6g4.4g1.2g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358