Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi141g156kcal32.4g0g2.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g24g28kcal0.8g0.9g2.3g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 9g19kcal0.1g0.2g1.9g0.4g
Aurinkokuivattu tomaatti31g57kcal0.8g3.8g4.4g0g
Ruokakerma Valio 5%4.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g3.1g10kcal0.3g1.8g0.2g0g
Pasta, Torino ruispasta plus78g251kcal9.4g49.3g1.9g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g1046kcal87.8g112.2g27.4g19.6g
Valittu annoskoko291g523kcal43.9g56.1g13.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna146g262kcal22g28.1g6.9g4.9g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208