Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g88g137kcal19.1g0g6.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 131g100kcal2.5g20.3g0.3g1.3g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g518kcal45.4g47.2g13.6g5.6g
Valittu annoskoko291g259kcal22.7g23.6g6.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna146g130kcal11.4g11.8g3.4g1.4g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839