Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 109g83kcal2g16.8g0.2g1.1g
Lanttu 19g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Soijakastike 13g7.9kcal0.7g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g365kcal19.6g41g12g4.2g
Valittu annoskoko291g183kcal9.8g20.5g6g2.1g
Annoskoko puolitettuna146g91kcal4.9g10.3g3g1.1g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877