Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 55g14kcal0.9g1.3g0.3g1.6g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g44g110kcal8.3g0g9.6g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g55g60kcal1.3g1.7g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g402kcal21.2g6.4g34.4g3.4g
Valittu annoskoko291g201kcal10.6g3.2g17.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna146g101kcal5.3g1.6g8.6g0.9g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891