Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Soijakastike 7.9g4.7kcal0.4g0.7g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g31g23kcal1.4g4g0.1g0g
Spagetti Myllyn Paras77g268kcal10g53.6g1.1g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g18g56kcal9.1g4.9g0.1g2.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g1145kcal48.4g139g42.6g12.8g
Valittu annoskoko292g573kcal24.2g69.5g21.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna146g286kcal12.1g34.8g10.7g3.2g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117569