Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)75g64kcal4.5g11.2g0g2.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto23g76kcal4.5g0g6.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 7.5g20kcal0.5g3.3g0.5g0.2g
Leipä, vaaleavarras6g13kcal0.5g2.6g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g414kcal22.2g44.6g16g9.4g
Valittu annoskoko292g207kcal11.1g22.3g8g4.7g
Annoskoko puolitettuna146g104kcal5.6g11.2g4g2.4g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631