Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 90g101kcal19g0g2.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Selleri, annos 50g7.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g245kcal39.4g8.6g5.8g3.2g
Valittu annoskoko292g123kcal19.7g4.3g2.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna146g61kcal9.9g2.2g1.5g0.8g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907