Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 128g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 30g67kcal5.3g0g5.1g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 50g38kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 30g10kcal0.3g1.6g0.1g0.9g
Sipuli, paistettu 5.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.7g4.8kcal0.2g0.2g0.3g0g
Pavut tomaattikastikkeessa32g24kcal1.3g4.1g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g307kcal16.4g29.4g12g7g
Valittu annoskoko292g153kcal8.2g14.7g6g3.5g
Annoskoko puolitettuna146g77kcal4.1g7.4g3g1.8g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277