Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa38g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Peruna (vanha, kuorittu)75g62kcal1.4g13.2g0.1g0.8g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Heinz ketsuppi9g10kcal0.1g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g546kcal31.8g44g26.6g6.8g
Valittu annoskoko292g273kcal15.9g22g13.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna146g137kcal8g11g6.7g1.7g
Arvot/100g100g94kcal5.5g7.5g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926