Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 139g104kcal18.2g1.5g0.6g9.6g
Vesi, vesijohtovesi 695g0kcal0g0g0g0g
Öljy167g1501kcal0g0g166.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1264g4338kcal128.8g885g15.2g44.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g67g69kcal5.3g10.9g0.4g1.3g
Parmesaaniraaste, Tesco556g2167kcal183.4g0g157.8g0g
Basilika, kuivattu 8.3g21kcal1.2g1.7g0.3g3.4g
Timjami 2.8g7.9kcal0.3g0.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g16416kcal674.4g1799.6g682.4g119g
Valittu annoskoko2912g8208kcal337.2g899.8g341.2g59.5g
Annoskoko puolitettuna1456g4104kcal168.6g449.9g170.6g29.8g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906