Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1278g2556kcal255.6g0g166.1g0g
Vesi958g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl120g349kcal2.8g3.6g35.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix173g86kcal2.6g17.3g0.9g0g
Sipuli 176g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Coctailkurkku, Pirkka48g13kcal0.5g2.6g0.5g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 64g219kcal6.5g44.7g0.8g2.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g96g863kcal0g0g95.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g8277kcal540.4g153.2g600.8g12.2g
Valittu annoskoko2912g4139kcal270.2g76.6g300.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna1456g2069kcal135.1g38.3g150.2g3.1g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832