Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1747g1892kcal138g284.8g10.5g36.7g
Hunaja466g1561kcal4.7g382.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore349g87kcal0g31.4g0g0.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g349g3145kcal0g0g349.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g13371kcal285.4g1396.6g719.8g74g
Valittu annoskoko2912g6685kcal142.7g698.3g359.9g37g
Annoskoko puolitettuna1456g3343kcal71.4g349.2g180g18.5g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384