Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g1864g2609kcal279.6g55.9g169.6g1.9g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g582g815kcal17.5g11.6g75.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g466g746kcal14g18.6g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g8340kcal622.2g172.2g630.4g3.8g
Valittu annoskoko2912g4170kcal311.1g86.1g315.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna1456g2085kcal155.6g43.1g157.6g1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070