Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl14g126kcal0g0g14g0g
Punajuuri 1754g673kcal17.5g121g3.5g43.9g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g632g1895kcal132.6g6.3g132.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 154g20kcal1.7g1.5g0.3g1.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g147g22kcal1.5g2.9g0.3g2.1g
Pinjansiemenet, Parrots175g1088kcal50.9g22.8g96.5g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g7879kcal408.8g365.6g494.4g108g
Valittu annoskoko2912g3939kcal204.4g182.8g247.2g54g
Annoskoko puolitettuna1456g1970kcal102.2g91.4g123.6g27g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252