Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus2405g1684kcal384.8g0g7.2g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g180g931kcal9g12.6g93.8g0g
Valkoviini kuiva 301g206kcal0.9g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g6172kcal789.4g28.8g262.2g0g
Valittu annoskoko2916g3086kcal394.7g14.4g131.1g0g
Annoskoko puolitettuna1458g1543kcal197.4g7.2g65.6g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972