Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1205g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g33g119kcal14.9g13.3g2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl241g819kcal33.7g135g16.1g26.5g
Vehnälese 90g206kcal12g13.9g4.1g33.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1175g4031kcal119.7g822.4g14.1g41.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 121g647kcal1.1g0.8g72.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g11940kcal362.8g2043g217.2g203g
Valittu annoskoko2916g5970kcal181.4g1021.5g108.6g101.5g
Annoskoko puolitettuna1458g2985kcal90.7g510.8g54.3g50.8g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383