Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]301g1015kcal36.1g0g111.2g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 301g360kcal49.4g0g18g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1203g1684kcal62g336.2g8.2g40.9g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g45g289kcal0.5g1.4g32g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)60g241kcal17.4g0g19.2g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Parmesan formaggio da pasta30g137kcal12g0g9.9g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 15g44kcal1.7g2.3g3.2g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g601g661kcal18g39.1g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g9840kcal480g765.8g567.4g82g
Valittu annoskoko2916g4920kcal240g382.9g283.7g41g
Annoskoko puolitettuna1458g2460kcal120g191.5g141.9g20.5g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853