Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2000g2874kcal320g0g178g0g
Rypsiöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Tilli, tuore 400g120kcal14.8g3.6g3.2g8.4g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Ruokasuola jodioitu 52g1.3kcal0.3g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5836g9428kcal692.2g112g688.8g35.2g
Valittu annoskoko2918g4714kcal346.1g56g344.4g17.6g
Annoskoko puolitettuna1459g2357kcal173.1g28g172.2g8.8g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230