Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus14g49kcal2g0.1g4.5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa65g85kcal11.7g0.8g3.6g0g
Valio fraiche 5%20g18kcal0.8g1.5g1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)40g66kcal1.2g1.6g6g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)10g26kcal3.1g0g1.5g0g
Ketsuppi, Felix7.5g6.8kcal0.1g1.6g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)135g177kcal16.2g100.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g855kcal70.2g211.4g36g0g
Valittu annoskoko292g427kcal35.1g105.7g18g0g
Annoskoko puolitettuna146g214kcal17.6g52.9g9g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821