Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 44g53kcal9.3g0g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Maissi, pirkka7.7g9kcal0.2g2g0.1g0.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka11g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Lehtiselleri 4.4g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.4g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.1g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g26kcal0.4g0.4g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g320kcal22.4g22.4g14.6g3.2g
Valittu annoskoko292g160kcal11.2g11.2g7.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna146g80kcal5.6g5.6g3.7g0.8g
Arvot/100g100g55kcal3.8g3.8g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942