Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 55g44kcal0.9g9.2g0g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.7g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g27g33kcal0.9g1g2.7g0g
Herne 22g15kcal1.1g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g250kcal7.6g36.6g6.2g6.8g
Valittu annoskoko292g125kcal3.8g18.3g3.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna146g63kcal1.9g9.2g1.6g1.7g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644