Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 109g36kcal0.7g6.1g0.2g2.8g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%44g39kcal1.7g3.3g2.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g233kcal5.4g20g13.2g5.8g
Valittu annoskoko292g117kcal2.7g10g6.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna146g58kcal1.4g5g3.3g1.5g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204