Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g57g34kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4g29kcal0g0g3.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi107g0kcal0g0g0g0g
Made 45g31kcal7.1g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)21g34kcal0.6g0.6g3.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton6.9g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.8g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g306kcal19.2g21g15.4g2.6g
Valittu annoskoko292g153kcal9.6g10.5g7.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna146g76kcal4.8g5.3g3.9g0.7g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293