Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Herkkusieni säilyke 31g5.3kcal0.7g0.1g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.2g22kcal0.8g4.2g0.1g0.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3.1g10kcal0.1g0.5g0.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 47g139kcal8.7g1.2g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g427kcal22.2g18.4g28.6g4.2g
Valittu annoskoko292g214kcal11.1g9.2g14.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna146g107kcal5.6g4.6g7.2g1.1g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038