Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g75g111kcal15.2g1.3g4.9g0g
Fetajuusto (Pirkka)38g103kcal6g0.4g8.6g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)15g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 15g59kcal0.3g0.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g672kcal46.4g28.6g40.6g2.4g
Valittu annoskoko293g336kcal23.2g14.3g20.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna146g168kcal11.6g7.2g10.2g0.6g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772