Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 127g38kcal1.2g6.5g0.3g2.5g
Naudan paistijauheliha, Pirkka113g189kcal22.5g0g11.3g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g28g84kcal1.1g1.7g8.2g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)11g31kcal1.6g0.4g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g693kcal53.2g18.6g44.8g5.4g
Valittu annoskoko293g347kcal26.6g9.3g22.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna146g173kcal13.3g4.7g11.2g1.4g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242