Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 11g2.5kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 219g64kcal2.2g10.2g0.7g4g
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g597kcal7.2g24.4g50g8.6g
Valittu annoskoko293g299kcal3.6g12.2g25g4.3g
Annoskoko puolitettuna146g149kcal1.8g6.1g12.5g2.2g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768