Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 84g187kcal14.8g0g14.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 69g24kcal3.2g1.3g0.2g1.7g
Pekoni, paistettu 24g123kcal3.9g0g12.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g70g77kcal1.6g2.2g7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g37g95kcal9.9g0g6.2g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g1025kcal67.4g8.6g79.6g4.4g
Valittu annoskoko293g512kcal33.7g4.3g39.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna146g256kcal16.9g2.2g19.9g1.1g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390