Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g47g66kcal1.4g0.9g6.1g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g14g34kcal2.3g0.3g2.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g817kcal72.6g11g52.4g2.2g
Valittu annoskoko293g409kcal36.3g5.5g26.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna146g204kcal18.2g2.8g13.1g0.6g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.9g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339