Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g210g302kcal46.1g0g12.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g37g45kcal0.9g1.8g3.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g37g41kcal0.9g1.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g867kcal96.2g8g49.2g1g
Valittu annoskoko293g433kcal48.1g4g24.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna146g217kcal24.1g2g12.3g0.3g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691