Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 8.4g19kcal0.4g1.5g1.2g0.5g
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.9g0.4g2g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g56g5.6kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g39g99kcal6.3g0.6g7.9g0g
Basilika, tuore28g11kcal0.9g1.4g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g345kcal18.6g19.8g19.6g9g
Valittu annoskoko293g173kcal9.3g9.9g9.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna146g86kcal4.7g5g4.9g2.3g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059