Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka261g1877kcal2.6g2.6g208.6g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g501g321kcal55.2g20.1g1g0g
Tomusokeri 1dl=60g60g241kcal0g60.2g0g0g
Mansikka 1003g467kcal5g84.2g2g19.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g481g1935kcal38.5g293.6g81.8g17.8g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g401g842kcal12g20.1g80.2g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g201g1059kcal18.5g120.3g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g13567kcal284.2g1202.2g855.4g73.8g
Valittu annoskoko2920g6783kcal142.1g601.1g427.7g36.9g
Annoskoko puolitettuna1460g3392kcal71.1g300.6g213.9g18.5g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316