Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)480g1681kcal76.9g307.4g12.5g28.8g
Paistijauheliha, snellman699g1188kcal83.8g0g69.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1223g557kcal36.7g58.7g18.3g0g
Kananmuna, keitetty 288g411kcal36g0.9g29.5g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 52g463kcal0g0g52.4g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g175g629kcal48.9g3.3g45.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5852g9860kcal564.6g740.6g456g57.6g
Valittu annoskoko2926g4930kcal282.3g370.3g228g28.8g
Annoskoko puolitettuna1463g2465kcal141.2g185.2g114g14.4g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334