Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1800g5942kcal36g54g630g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen360g119kcal11.9g17.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g300g1200kcal0g300g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g360g230kcal12.6g0.7g90g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g108g352kcal8.1g58.3g7.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g15687kcal137.2g861.2g1455.2g5.6g
Valittu annoskoko2928g7844kcal68.6g430.6g727.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna1464g3922kcal34.3g215.3g363.8g1.4g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761