Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g923g876kcal64.6g138.4g9.2g73.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g802g2728kcal112.3g0g248.7g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g642g128kcal16g7.7g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.6g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13.1g0.5g1.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 201g662kcal4g6g70.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g181kcal0g0g20.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g9739kcal413g354g736.8g159g
Valittu annoskoko2928g4870kcal206.5g177g368.4g79.5g
Annoskoko puolitettuna1464g2435kcal103.3g88.5g184.2g39.8g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701