Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g960g5472kcal218.9g187.2g476.2g57.6g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti240g1361kcal58.8g33.4g110.2g0g
Saksanpähkinä 144g980kcal21.2g4.8g93.9g22.9g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g240g898kcal55.2g0g74.4g67.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g144g14kcal2.2g0g0.9g122.4g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g17449kcal712.6g450.8g1511.2g540.2g
Valittu annoskoko2928g8724kcal356.3g225.4g755.6g270.1g
Annoskoko puolitettuna1464g4362kcal178.2g112.7g377.8g135.1g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200