Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g315g189kcal4.7g41g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g270g76kcal1.6g16.1g0.5g6.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit68g88kcal2g1.4g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5859g719kcal17.2g119.4g19.2g20g
Valittu annoskoko2930g359kcal8.6g59.7g9.6g10g
Annoskoko puolitettuna1465g180kcal4.3g29.9g4.8g5g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720