Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis100g112kcal22g0g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz8.8g9kcal0.1g2.1g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka3.7g12kcal0.4g0.3g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g375kcal47.4g17.2g13.6g1.4g
Valittu annoskoko293g188kcal23.7g8.6g6.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna147g94kcal11.9g4.3g3.4g0.4g
Arvot/100g100g64kcal8.1g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859